Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας & Θράκης (ΚΟΜΑΘ) και στο iphone.



Την στιγμή που κάποιοι επιμένουν να προσπαθούν με μηνύματα καπνού, που και που, να επικοινωνήσουν με τα μέλη τους, κάποιοι άλλοι έχουν βρει τρόπους να εκμεταλλευτούν την τεχνολογία στο έπακρο! 


Αυτές, αν μη τι άλλο, είναι κινήσεις που φέρνουν κοντά τα μέλη, αφενός, αφετέρου εκτός του γεγονότος ότι επιτυγχάνουν την πολυπόθητη και πολυσυζητημένη ενημέρωση, αποδεικνύουν το ενδιαφέρον της Ομοσπονδίας και την ανταποδοτικότητα της έναντι των εισφορών των μελών.


Διαβάστε παρακάτω, που έφτασε η ΚΟΜΑΘ και δείτε πόσο πίσω βρίσκονται κάποιοι! 

"Μια πρωτοποριακή εφαρμογή που μας προϊδεάζει για το πως θα πρέπει να είναι ο σύγχρονος τρόπος επικοινωνίας των κυνηγετικών οργανώσεων με τους κυνηγούς, υλοποίησε η ΚΟΜΑΘ σε συνεργασία με την apple.

Κατεβάστε εντελώς δωρεάν και εγκαταστήστε στο κινητό σας τηλέφωνο την παρουσίαση των θηραμάτων, πτηνών και θηλαστικών, τους κυνηγετικούς σκύλους με φωτογραφίες καθώς και αναλυτική περιγραφή για το κάθε ένα. Επίσης, θα βρείτε χάρτες με τα καταφύγια άγρας ζωής της Μακεδονίας – Θράκης, όπως αυτά υπάρχουν στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΚΑ.

Ακόμη μπορείτε να διαβάσετε οδηγίες για την ασφάλεια στο κυνήγι, οδηγίες για την εξέταση υγείας του θηράματος, ενώ οι κυνηγετικοί σύλλογοι, οι κυνηγετικές ομοσπονδίες, καθώς και το έργο της ΚΟΜΑΘ είναι άλλες ενότητες που παρουσιάζονται.

Τα στοιχεία αυτά έχουν πρωτοδημοσιευτεί στην έκδοση «Εγχειρίδιο Κυνηγού» που μοίρασε δωρεάν η ΚΟΜΑΘ σε όλους τους κυνηγούς της περιφέρειας της."

Πατήστε ΕΔΩ για να περιηγηθείται στην εφαρμογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΣΕΜΝΆ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
>