Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Πανάκριβο νέο σκάφος Καμμένου - Πήγε και ο Τσίπρας βόλτα

Μια σειρά ερωτήματα σχετικά με το καινούργιο σκάφος του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου γεννιούνται από ρεπορτάζ που ανάρτησε ο «Μικρομέτοχος», εφόσον φυσικά οι πληροφορίες του ισχύουν.

Το συγκεκριμένο μίντια, σε κείμενο που υπογράφει κάποιος «Μανώλης Χατζησάββας, πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών» (άγνωστο αν είναι υπαρκτό πρόσωπο ή ψευδώνυμο), αναφέρει ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος αγόρασε ένα πανάκριβο σκάφος αξίας 750.000
δολαρίων, με το οποίοι τη Μεγάλη Παρασκευή πήγε τη βόλτα του και ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας. Στη συνέχεια το κείμενο παραθέτει μιαν σειρά από ερωτήματα, που σχετίζονται με το θέμα.

Ουσιώδη αποσπάσματα:

«Μετά από επικοινωνία με την κατασκευάστρια εταιρεία μου επιβεβαίωσαν ότι το σκάφος διαθέτει πολλά έξτρα αξεσουάρ.

Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα φοβερό σκάφος του αμερικανικού ναυπηγείου Grady White μοντέλο Freedom 375 που φέρει το όνομα «JULESTOO»

Το νέο σκάφος «φοράει» 3 εξωλέμβιες μηχανές Yamaha μοντέλο F350 5.3L V8... Κανένας Έλληνας δεν μπορεί να διαθέσει 750.000 δολ. για αγορά σκάφους με κλειστές τις τράπεζες.

Ενδεικτικά το μέγεθος δαπάνης μόνο για καύσιμα του σκάφους του είναι ούτε λίγο ούτε πολύ 2.200 ευρώ για κάθε γέμισμα ντεπόζιτου. Διότι το ντεπόζιτο που διαθέτει το σκάφος του υπουργού με βάση τον κατασκευαστή είναι 1.211 λίτρα βενζίνης

ΠΩΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ με κλειστές τράπεζες;

Εάν και πού κόβει παραστατικά για κάθε «γέμισμα» βενζίνας στα ντεπόζιτα του σκάφους του;

Εάν το καύσιμο το προμηθεύεται από τον στρατό τιμής ένεκεν.

Εάν διαθέτει ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ στην χώρα; Και από ποια υπηρεσία;

Τι σημαίας σκάφος είναι; Ποιος ο Λιμένας και ο αριθμός Νηολογίου;

Ποιος ο Λιμένας μόνιμου ελλιμενισμού του

Πως έχει προμηθευτεί ΔΕΚΠΑ; ΝΟΜΙΜΑ;

Το Τελωνείο έχει ελέγξει την καταβολή του ΦΠΑ (πραγματική) στην αξία αγοράς (εκτελωνισμό) η έχει απαλλαγεί ένεκα ΝΕΠΑ δηλωμένο ως επαγγελματικό ψαράδικο.

Η μήπως το δηλώνει tender "Iliatoras of London".

Εάν δηλώνει απόπλου και κατάπλου τα ταξίδια που κάνει ή τα κάνει στη μαύρη; Και αδήλωτο καύσιμο;

Είναι ασφαλισμένο και ποιος πληρώνει την ασφάλεια και πού; Που το έχει δηλωμένο, σε εταιρεία αλλοδαπή ή ΝΕΠΑι; Την εταιρεία ποιος την εκπροσωπεί;»

1 σχόλιο :

  1. Το σκάφος πάντως που απεικονίζεται δεν πείθει κανέναν ότι αξίζει πάνω από 100,000 χιλ. ευρώ.εκτός και αν η χημική τουαλέτα του;; (έχει;;)είναι από χρυσό. δεν ξέρω ...λέω τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΕΜΝΆ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
>