Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Το παράξενο ψάρι… Simpson!!! [φωτο]


Ο φωτογράφος Mark Webster βρισκόταν σε ειδική αποστολή στις βόρειες ακτές της Ινδονησίας, προκειμένου να κάνει μερικές υποβρύχιες λήψεις θαλάσσιων ειδών στα καταγάλανα νερά του Sulawesi.


Οι φωτογραφίες που τράβηξε ήταν ομολογουμένως εντυπωσιακές και κατά την επιστροφή του στην πατρίδα ξεκίνησε την ομαδοποίησή τους στον υπολογιστή, τοποθετώντας τες μία προς μία μαζί με άλλες παρόμοιες που είχε από προηγούμενα ταξίδια του. Μία, όως, από αυτές τράβηξε αμέσως την προσοχή του επαγγελματία φωτογράφου.


Ένα εντυπωσιακό μεγάλου μεγέθους ψάρι που υπήρχε σε μια λήψη κέντρισε το ενδιαφέρον του γιατί… κάτι του θύμιζε, και μάλιστα πολύ έντονα! Αν και δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να προσδιορίσει την ομοιότητα, η ανακάλυψη ότι ήταν ολόιδιο με τον αγαπημένο ήρωα των κινουμένων σχεδίων Homer Simpson, τον άφησε άναυδο! Τεράστια μάτια, απλανές βλέμμα και στόμα ανοιχτό… Κάπως έτσι είναι και ο Simpson! Ποιος θα το φανταζόταν, άλλωστε, ένα ψάρι στην Ινδονησία να έχει τα χαρακτηριστικά του; Κι όμως! Στον κόσμο αυτό, όλα είναι πιθανά – και τα πιο παράξενα! , λέει ο Mark.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΣΕΜΝΆ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
>